Over mijn behanger

Bij Mijn Behanger huurt u een ervaren behanger bij u in de buurt in voor uw wandafwerking. Onze vakmannen hebben ruime ervaring met het werken met meerdere soorten behang. Wij geloven in service en kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Onze specialisten nemen graag het hele traject uit handen. Mijn Behanger werkt volledig transparant en eerlijk. Dat betekent dat onze prijs compleet is en u nooit te maken heeft met verborgen kosten.

Complete ontzorging

Onze specialisten nemen u graag het gehele traject uit handen.

Vakmanschap

Onze deskundige behangers hebben jarenlange ervaring.

Daarom kiest u voor Mijn Behanger

Inspiratie & ideeën

Wij laten u de leukste soorten, materialen en combinaties zien.

Kwaliteit & zekerheid

Een perfect resultaat waar u jaren plezier van heeft.

1
Offerte aanvraag
2
Persoonlijke opname
3
Aanbrengen behang
4
Sauzen
5
Opleveren

Neem contact op

Contact

Wij doen net dat stapje extra voor u

Wat ons werkelijk onderscheidt van onze concurrenten is het feit dat wij bereid zijn net dat stapje extra te doen, waardoor u als klant 100% tevreden bent én blijft met het eindresultaat.

U wordt helemaal ontzorgd; dat garanderen wij. U krijgt voor aanvang van het project een vrijblijvende offerte. Kunt u zich hierin vinden, dan komen wij vóór de start van het project een opname doen. Gedurende deze opname zullen wij de uit te voeren werkzaamheden in detail bespreken. U krijgt tijdens dit gesprek ook handige tips om de werkzaamheden soepel te laten verlopen. Tijdens de opname kunt u ook meteen al uw vragen stellen. Wij luisteren en geven direct feedback op welke wijze het werk geoptimaliseerd kan worden. Wij denken namelijk graag met u mee en op basis van onze expertise geven wij u het beste advies. De opname op locatie doen wij 24/7 en is gratis met uitzondering van kleine projecten. U geeft dus aan wanneer het u schikt.

Mijn Behanger staat voor topkwaliteit en een prachtig eindresultaat zodat u kunt genieten van jarenlang woonplezier.

Offerte aanvraag:

Een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw eigen behangwerk? Wij doen graag een aantrekkelijk voorstel.

offerte aanvragen

Formulier: